Toimistostamme

Allianssi Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1988. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä (Kamppi ja Itäkeskus), Espoossa, Järvenpäässä ja Vantaalla. Toimistomme asiakkaina on niin yksityishenkilöitä kuin yhteisöjäkin.

Toimistomme lakimiehet ovat tuomioistuinharjoittelun suorittaneita varatuomareita, joilla on pitkäaikaista kokemusta sekä asianajotoiminnasta että liike-elämästä. Lisäksi yhteistyökumppaneinamme ja tukenamme on eri alojen asiantuntijoita. Tämä takaa sen, että pystymme tarjoamaan asiakkaallemme kokonaisvaltaista osaamista.

Allianssi on asiantuntijaorganisaatio, jossa laatu ratkaisee. Haluamme varmistaa palvelun laadun henkilökohtaisella kokonaisvastuulla asiakkaasta, koska toimistomme on vain yhtä hyvä kuin viimeisen asiakkaamme saama palvelu. Vastaamme tänäänkin maineellamme palvelun onnistumisesta. Meille on itsestään selvää, että asiakkaidemme ongelmat käsitellään kustannustehokkaasti, luottamuksellisesti ja ilman tarpeetonta viivytystä.

Saavutettavuus ja tiedonkulku asiakkaan välillä ovat kaiken toimintamme avainsanat.

Hinnasto

Toimistomme palkkio määräytyy aikaperusteisesti 210-245 euroa/tunti lisättynä arvonlisäveron määrällä 24 %. Laskutusyksikkönä on alkava 0,2 tunti.

Ellei palkkioperusteista ole tehtävää vastaanotettaessa tai muutoin asiakkaan kanssa sovittu, palkkiota voidaan korottaa, jos tehtävä on

  • hoidettava vieraalla kielellä tai poikkeuksellisissa olosuhteissa;
  • Allianssista riippumattomista syistä erityisen kiireellinen tai
  • hoidettava säännöllisen työajan ulkopuolella.