Allianssi Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1988. Toimistot sijaitsevat nykyaikaisissa tiloissa Helsingin, Järvenpään ja Lahden ydinkeskustassa sekä Espoon Tapiolassa ja Vantaan Tikkurilassa. Toimistomme asiakkaina on niin yksityishenkilöitä kuin yhteisöjäkin.

Toimistomme kaikki lakimiehet ovat tuomioistuinharjoittelun suorittaneita varatuomareita. Varatuomareillamme on pitkäaikaista kokemusta sekä asianajotoiminnasta että liike-elämästä. Lisäksi yhteistyökumppaneinamme ja tukenamme on eri alojen asiantuntijoita. Tämä takaa sen, että pystymme tarjoamaan päämiehellemme kokonaisvaltaista osaamista.

Allianssi on asiantuntijaorganisaatio, jossa laatu ratkaisee. Haluamme varmistaa palvelun laadun henkilökohtaisella kokonaisvastuulla asiakkaasta, koska toimistomme on vain yhtä hyvä kuin viimeisen asiakkaamme saama palvelu. Vastaamme tänäänkin maineella palvelun onnistumisesta. Meille on itsestään selvää, että asiakkaidemme ongelmat käsitellään tehokkaasti, luottamuksellisesti ja nopeasti. Saavutettavuus ja hyvä palvelu ovat kaiken toimintamme avainsanat.